Euromillions Engelsk Euromillions Island Euromillions Norge Euromillions Lottosystem Sverige Euromillions Lottosystem Danmark Euromillions Lottosystem Finland Euromillions Polen Euromillions Lottosystem Tyskland Euromillions Nederländerna Euromillions Lottosystem Frankrike Euromillions Italien Euromillions Portugisiska Euromillions Lottosystem Spansk
lotto online

Euromillions Superdraw 2014 | Gratis Biljett Till 142.000.000 € Dra

gratis lott för största jackpott dragning Jag är säker på de flesta av våra läsare är medvetna om att Euromillions Superdraw 2014 är över oss. Inte bara det, jackpotten har faktiskt redan rullat över ett par gånger och som ett resultat har vad som började som en mycket generös pott på 100 miljoner euro, förvandlats till en svindlande jackpot mängd:  142.000.000 €! Vad tycker du om dem äpplen? Det finns många människor som räknar ner dagarna tills man kommer in att spela.

Dragningen äger rum tisdag oktober 14, 2014

Jag är säker på att många av er kommer att klåda att få biljetter och damning av de lyckonummer. Jag hade en känsla av att detta Superdraw priset skulle ikke gå i första rundan men aldrig i min vildaste fantasi gjorde jag räknar det här. Så ja, jag har förberett för att göra samma sak som resten av er, det finns inget sätt att jag inte spelar i denna dragning.

Gratis biljett till tisdag Euromillions Superdraw

Jag var faktiskt ute efter info på senaste MegaMillions dra resultat ( Jackpotten ligger på $ 166.000.000) när jag gick in på denna webbplats här:
www.wintrillions.com

Jag har varit medveten om det ganska länge och även skrivit lite info om det här på denna webbplats. Men hur som helst, de erbjuder en gratis inträde till den stora dragningen på tisdag och jag trodde de flesta av de människor som besöker min webbplats skulle vara intresserade av den sortens saker. Klicka bara på länkarna för att kolla upp det eller det tjusiga bilden här nedan och med:

Spela Euro Millions gratis här tisdag

Om du inte är bekant med företaget, här är några viktiga punkter som jag drog från deras hemsida:

“Sedan 2005 Wintrillions har gett lotteri fans med en trovärdig, öppen och lagligt sätt att spela de bästa statligt licensierade lotterier från hela världen. Den Ägs av Ledonford Ltd, WinTrillions messenger och tjänsten har hjälpt över 260.000 människor vinne lotteri priser, de spelar för så lite som $ 5 varje vecka.

r


Share This:

Comments are closed.