Euromillions Engelsk Euromillions Island Euromillions Norge Euromillions Lottosystem Sverige Euromillions Lottosystem Danmark Euromillions Lottosystem Finland Euromillions Polen Euromillions Lottosystem Tyskland Euromillions Nederländerna Euromillions Lottosystem Frankrike Euromillions Italien Euromillions Portugisiska Euromillions Lottosystem Spansk
USA Powerball
Euromillions Sverige

Köp Euromillions kuponger på nätet och spela för 152 miljoner jackpott!

Köp Euro Millions kuponger på nätet
spela för 152 miljoner jackpott!

Ja, tror du bättre det – Euromillions lotteriet har gjort det igen. Ännu en Euromillions välta innebär att jackpotten vi alla jagar kommer att växa ytterligare. Det beräknade jackpott prissumman på dragning på fredag ​​2012/09/11 är 152.000.000 €! Hur låter det för dig? För mig är det som musik för öronen 🙂

Jag är lite galen, när alla mina vänner gå online för att kontrollera om Obama hade vunnit valet, jag loggar in för att se om jag hade lyckats vinna Euromillions jackpott …
Inte get me wrong, der finns andra saker i livet förutom lotteri men fortfarande samma, en 130 + miljoner jackpot kommer inte runt varje dag. Jag hoppas att ni andra lotto älskare där ute inte är alltför besviken grund av sista nätterna dragning resultat. Jag var i ungefär 10 sekunder, sedan jag såg vad det beräknade jackpott uppgår för nästa Euromillions dra och började ordna mina nummer för det. Om du funderar på att spela och vill köpa Euromillions kuponger på nätet, kolla in den tjänst som tillhandahålls av dessa killar:

Det fanns en tid när jag var frustrerad över att inte kunna få Euromillions kuponger nere vid cornershop. Nu är jag bara tacksam att jag inte behöver springa runt stan för att få en kupong och kan helt enkelt göra min lotteri köp online, när det passar mig. Livet är bra och jag behöver aldrig oroa mig för var jag lämnade mina lotteri kuponger.

Om du är ny på Euromillions lotteriet, jag uppmuntra dig att ta en titt runt vår webbplats. Tyngdpunkten ligger på det enormt populära lotteri men bortsett från detta, kan du också lära dig om olika andra lotterier runt om i världen. Sist men inte minst, köp EuroMillions lotteri kuponger på nätet och spela för 152 miljoner jackpot – möjligheter som detta inte komma runt alltför ofta och du har lika så stor chans att vinna som nästa mannen!

Spela EuroMillions lotteri

L


Share This:

Comments are closed.