Euromillions Engelsk Euromillions Island Euromillions Norge Euromillions Lottosystem Sverige Euromillions Lottosystem Danmark Euromillions Lottosystem Finland Euromillions Polen Euromillions Lottosystem Tyskland Euromillions Nederländerna Euromillions Lottosystem Frankrike Euromillions Italien Euromillions Portugisiska Euromillions Lottosystem Spansk
lotto online

Mega Millions är uppe i $174 miljoner – blir det du som vinner?

Bara genom att kasta en snabb blick på jackpotten i det amerikanska Mega Millions-lotteriet börjar vi omedelbart ställa följande frågor:

Kommer jag att vinna den massiva jackpotten?

Kommer jag att ha turen att ta hem hela jackpotten eller behöver jag dela vinsten med en annan lottinnehavare?

Kommer jag att matcha fem nummer och ta hem andravinsten på 1 miljon dollar?

Mega Millions är uppe i $174 miljoner – blir det du som vinner?

Om du svarade Ja på någon av ovanstående frågor kommer du att behöva ställa dig själv några fler frågor:

  • Kommer jag att säga upp mig från mitt jobb och gå i pension?
  • Vad är det första jag kommer köpa för pengarna?
  • Vad är det första jag ska göra?
  • Kommer jag flytta till ett annat land eller bättre stadsdel?
  • Vem är den första personen jag kommer berätta för?
  • Vem kommer jag att dela min nyfunna förmögenhet med?

Så många frågor, och så många svar – men den viktigaste frågan av dem alla är: Var kan jag köpa en Mega Millions-lott? VinnStort.com är svaret!

Hos VinnStort kan du spela Mega Millions och köpa lotter, snabbt, enkelt och säkert. De har varit med i lottobranschen sedan 1998 vilket gör de till den mest pålitliga lottoportalen på nätet. Skaffa dina lotter redan idag och vem vet, det kanske blir du som får leva din egna amerikanska dröm!

MegaMillions

Kom ihåg, den som inte spelar kommer aldrig att vinna…Håll drömmen vid liv!


Share This:

Comments are closed.